Novi Sad
23.02.2024.
17:45 > 18:02
Konkurs za drugu generaciju polaznika Srednje škole unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici raspisan je nedavno, a ova škola u okviru Zakona o policiji i dalje ne postoji.
  • KLF

    26.02.2024 10:09
    @Новосађанин

    Za "antiterorističke operacije na Kosovu i Metohiji 1999. godine" je vojska po Novom Sadu navatavala sitne kriminalce jer nikom drugom sa tri sive ćelije ni na pamet nije padalo da troši život na to, mogu da zamislim kakav je tek banditski talog iz policije išao dole.
  • Сремац

    24.02.2024 13:01
    Будалаштине
    Укидање средње полицијске школе је била једна у низу подвала ЕУ и њених чиновника."У извештају ОЕБС из 2004 се каже "Socijalizacija i izolacija policijskih regruta od opšte javnosti u tako mladoj dobi je kontraproduktivna za razvoj policajca u skladu sa vrednostima... које будалаштине.
  • Pitomac Sšup

    24.02.2024 10:03
    Molim
    Pitomci Srednje škole unutrašnjih poslova "Pane Đukić" su svakodnevno učili bonton i pravila ponašanja u uniformi i civilu, za razliku od današnjih kursista. I na ulici se može primetiti razlika u školovanosti policajca.
  • pane djukic

    24.02.2024 08:03
    @sugradjaninu svome iz grada nam novoga sada


    mozda je koren problema ipak jos za vreme milosevica u upotrebi policije u politicke svrhe i kao sredstvo represije prema neistomisljenicima?
  • Lopovska posla

    24.02.2024 04:04
    @Новосађанин

    Samo si u celoj priči zaboravio jedan sitan detalj,nekada su krimosi radili za državu a sad njome upravljaju.Zamisli da su pre jedno 40 godina panduri pronašli farmu marihuane pa da ih neko posle toga proganja ili da objave da je neko pijan i drogiran izazvao sudar a da ih posle jure što su to objavili ili da imaš državnog tužioca koji se pravi da ga nema.
  • Лила

    23.02.2024 22:52
    Милицајци из школе "Пане Ђукић" су били образовани, пристојни, културни, умели су да решавају сложене ситуације, глупо је што је та школа укинута. Сада имамо насилнике који мисле да су мишићи главни адут, а корушција је постала нормална ствар.
  • Новосађанин

    23.02.2024 20:14
    Нека ови из ОЕБС-а и ЕУ причају шта хоће са својим трулим наративима о недостатку демократије, док је постојала раније Средња школа унутрашњих послова имали смо полицију која је стајала на пут свим облицима криминала, од ситног до организованог. Такође, захваљујући таквој „војничкој” обуци, МУП је ефикасно водио антитерористичке операције на Косову и Метохији 1999. и раније.

    Како су дошле све те назовидемократске реформе, углед полиције и полицијских службеника у друштву знатно је опао, а полиција по први пут показује озбиљне мањкавости.
    Само ви враћајте оно што је некада било и ту нећете погрешити, какве реформе, каква лажна демократија...
    Неће се гласати да ли се криминалцу стављају лисице на руке или не.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna